Team Bushcraft Forum
Kolovoz 17, 2017, 11:31:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Forum Pomoć Prijava Registracija
Registracija - Obavezne informacije
Unesite Korisničko Ime:
Samo za internu identifikaciju. (bez kvačica)
Email:
Ovo mora biti valjana email adresa.
Unesite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Vizualna provjera:
Unesite znakove koji su prikazani na slici
Unesite znakove koji su prikazani na slici

13 - 4 - 6 =
Poštovani/Poštovana

Team Bushcraft Forum pruža ti mogućnost diskutiranja o svemu vezanom uz bushcraft, preživljavanje u prirodi, očuvanju prirodnog i životinjskog svijeta te svih drugih srodnih tema.

Team Bushcraft Forum je besplatan forum. Svi su dobrodošli, pod uvjetom da poštuju pravila ovoga foruma.

Pisanjem i sudjelovanjem u kreiranju tema foruma prihvaćaš Pravila Team Bushcraft Foruma koja su napisana kako bi se održao red i rasprave na prihvatljivom, korektnom, nivou. Molimo da se pridržavaš Pravila.

Na Team Bushcraft Forumu zabranjeno je:

- kršenje zakona Republike Hrvatske, pri čemu posebno ističemo pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdanje ili veličanje kaznenih djela, kršenje autorskih prava, pedofiliju, mučenje životinja, objavljivanje bilo kakvog uvredljivog, vulgarnog, zlonamjernog ili bilo kojeg drugog sličnog sadržaja koji se kosi sa zakonima Republike Hrvatske;
- reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite administratoru Team Bushcraft Foruma);
- postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove);
- ometanje rada moderatorskog tima Team Bushcraft Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.);
- korištenje klonova dok ti bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Team Bushcraft Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...);
- vrijeđanje, omalovažavanje i ogovaranje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nacionalni, vjerski i slični sukobi.

Svi postovi mišljenje su njihovih autora, a ne začetnika Team Bushcraft Foruma. Začetnici Team Bushcraft Foruma ne mogu se smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Moderatori Team Bushcraft Foruma rade na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo da imaš razumijevanja i, ako želiš pomoći, slobodan/slobodna si svaki post koji smatraš da krši Pravila Team Bushcraft Foruma prijaviti moderatoru.

Pridržavaj se duha foruma. Ponekad članovi ne krše pravila foruma, ali ne postaju u duhu i ideju ovog foruma. U tom slučaju moderatori imaju pravo poduzeti sve potrebne akcije.

Kršenje bilo kojeg od gore navedenih pravila dovodi do automatskog banna korisnika. Administrator i moderatori imaju pravo poduzeti sve akcije koje smatraju potrebnim bez potrebe obrazlaganja istih.

Ako se slažeš sa ovim pravilima dobrodošao/dobrodošla si i možeš nastaviti sa registracijom. Ukoliko ti ona nisu prihvatljiva i ne želiš ih poštivati, zahvaljujemo ti na interesu i želimo ti da pronađeš ono što tražiš!


S poštovanjem,
Team Bushcraft

Ako imate problema sa registracijom na forum
obratite nam se na:  teambushcraft@gmail.com

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
Designed by Baran
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!